Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering en budgetbeheer in Dordrecht

Heeft u bewindvoering in Dordrecht nodig? Een instabiele en onzekere financiële situatie zorgt voor veel kopzorgen. Als u niet goed met geld omgaat, kunnen er schulden ontstaan. Uw vaste lasten worden niet meer betaald en u raakt steeds verder in de problemen.

Bewindvoering aanvragen is dan een oplossing voor uw situatie. Bij uw aanvraag draagt u Fimar voor als uw bewindvoerder.

Fimar kan u helpen weer grip te krijgen op uw situatie. Met praktische oplossingen pakken onze bewindvoerders uw schulden aan.

Neem contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie of het inplannen van een afspraak. Bel naar 0165 820 992 of vul het contactformulier in.

Professionele bewindvoering in Dordrecht

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Bewindvoering in omgeving Dordrecht
  • Een vast contactpersoon
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

Bewindvoering aanvragen in Dordrecht

Bewindvoering is een maatregel die bedoeld is voor mensen die hun financiële problemen niet zelf kunnen oplossen. De bewindvoerder zorgt dat vaste lasten tijdig voldaan worden. Ook wordt aan het oplossen van het schuldprobleem gewerkt.

De bewindvoering kan door uzelf worden aangevraagd, door een echtgenoot of partner, of door een familielid. U dient daartoe een aanvraag bij de rechtbank in te dienen. Laat Fimar u helpen bij het aanvragen van bewindvoering.

Het verschil tussen bewindvoering en budgetbeheer

Er bestaan verschillende vormen van bewindvoering. Bij beschermingsbewind wordt uw bewindvoerder verantwoordelijk voor het beheer van uw inkomen. Deze vorm zorgt voor extra bescherming op financieel gebied. Beschermingsbewind is bedoeld voor mensen van 18 jaar of ouder die wegens een beperking niet met geld om kunnen gaan.

De andere vorm is WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) bewind. Deze vorm is meer gericht op het aflossen van schulden. Budgetbeheer verschilt van bewindvoering in het opzicht dat de laatst genoemde een maatregel is die verder gaat. Zo kan een bewindvoerder bijzondere bijstand aanvragen. Bij budgetbeheer behoudt u meer controle over uw financiën.

Alleen een kantonrechter stopt de bewindvoering

Wanneer u onder beschermingsbewind staat, kan de bewindvoering niet zomaar stopgezet worden. U dient daartoe een verzoek bij de kantonrechter in te dienen. Deze beslist vervolgens of het beschermingsbewind zal stoppen. Of dat u baat heeft bij een langer verloop van de maatregel. Als u kunt aantonen dat uw situatie veranderd en verbeterd is, zal de rechter mogelijk in uw voordeel beslissen.

Het doel van bewindvoering is het garanderen dat betalingen tijdig worden gedaan en het oplossen van de schulden.

Onze werkwijze: geen wachttijden

Indien u denkt baat te hebben bij bewindvoering neem dan contact op door te bellen, of een terugbelverzoek in te dienen. Tijdens het telefoongesprek wordt bewindvoering nader toegelicht. Vervolgens wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Wij kennen geen wachttijden. Dus u bent direct aan de beurt.

Gedurende dit persoonlijke gesprek maken we kennis met elkaar. Ook leggen we onze werkwijze verder uit. U heeft daarna de mogelijkheid om uzelf definitief aan te melden voor onze schuldhulpverlening.

Lees onze leerzame blogs

Als u meer informatie wilt lezen over bewindvoering of over andere financiële zaken neem dan een kijkje op onze blog. Wij schrijven over zeer uiteenlopende, interessante en leerzame onderwerpen als: de schuldenwijzer, handige tips over het opstellen van een budgetplan, DigiD, Zilveren Kruis en versnelde uitstroom wanbetalersregeling zorgverzekering. Onze blogs raden wij zeker aan.

“Onder bewind staan helpt absoluut om meer schulden tegen te gaan”

Neem contact met ons op voor bewindvoering in Dordrecht

Wanneer u vragen heeft over het aanvragen van bewindvoering in de omgeving van Dordrecht, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Neem telefonisch contact op via 0165 820 992, stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier. U hoort zo snel mogelijk van ons.

Bekijk voor meer informatie over de kosten en andere zaken ook onze Veel gestelde vragen pagina.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button