Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Roosendaal en omstreken

Bewindvoering in Roosendaal en omstreken zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw financiële situatie. Voor snelle en betrouwbare hulp bent u van harte welkom bij Fimar. Wij zijn gespecialiseerd in schuldenbewind. Daardoor weten wij als de beste hoe we er voor zorgen dat u de financiën weer op een rijtje heeft. Hierbij geniet u van een op maat gemaakt traject.

Contact opnemen

Bewindvoering in Roosendaal | snel en betrouwbaar

  • Totaalpakket
  • Snel en betrouwbaar
  • Gespecialiseerd in schuldenbewind

Lukt het niet om de financiën op orde te krijgen? Je kunt ons van Fimar altijd om hulp vragen. Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Beschermingsbewind en WSNP-bewind

Dankzij bewindvoering in regio Roosendaal worden alle betalingen tijdig gedaan. Echter richten we ons als bewindvoerder daarnaast ook op het aflossen van eventuele schulden. Om deze reden bestaan er bij ons 2 soorten bewindvoering. Beschermingsbewind en WSNP-bewind. Zo is beschermingsbewind geschikt voor mensen die geen grip hebben op de financiën.

Daarentegen is WSNP-bewind geschikt voor mensen die een schuldenprobleem hebben. Kortom: mensen die wel hun vaste lasten kunnen betalen maar niet van hun schulden af kunnen komen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een minnelijk traject.

Dankzij ons krijgt u weer grip op uw financiële situatie

Persoonlijke benadering en speciale software

Wanneer u onze hulp inschakelt voor bewindvoering in regio Roosendaal, geniet u van een persoonlijke benadering. U krijgt immers een eigen contactpersoon toegewezen. Daarnaast maken we ook gebruik van een speciale Onview software.

Zodoende werken we samen aan een oplossing voor uw financiële problemen. Een oplossing voor nu, maar ook voor later. We helpen als bewindvoerder nieuwe problemen in de toekomst namelijk ook te voorkomen.

Contact opnemen

Fimar: gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied

Wij van Fimar zijn gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied. Wij gunnen iedereen een stabiele financiële situatie. Om reden bieden wij naast bewindvoering in Roosendaal nog meer diensten aan. Hierbij kunt u denken aan budgetcoaching en schuldhulpverlening in Roosendaal.

Bovendien gaan wij als bewindvoerder ten alle tijd transparant te werk. U kunt te allen tijde inzicht krijgen in de werkzaamheden die we verrichten.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en helpen u naar succes

Kies voor onze bewindvoering in Roosendaal of vraag informatie aan

Bent u overtuigd van wat onze bewindvoering in regio Roosendaal en omgeving voor u kan betekenen? Schakel dan direct onze hulp in en neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden.

Maar ook als u een vraag heeft over bijvoorbeeld schuldhulpverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij van Fimar geven u graag van meer informatie.

Contact opnemen

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button