Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Rotterdam of omgeving gezocht?

Bent u op zoek naar bewindvoering in Rotterdam of omgeving? Omdat u bang bent dat u geen grip meer heeft op uw financiële situatie. Geen zorgen, want er is een oplossing. Fimar is gespecialiseerd in bewindvoering en helpt u graag verder door middel van een op maat gemaakt traject.

Professionele bewindvoering en budgetbeheer in Rotterdam

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Bewindvoering in omgeving Dordrecht
  • Een vast contactpersoon
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

Bent u niet in staat om uw eigen financiën te regelen of lukt het u niet uit uw schulden te komen? Neem dan eens contact op om verder te informeren naar bewindvoering in Rotterdam door Fimar.

Contact opnemen

Onze werkwijze is succesvol gebleken

Onze werkwijze zorgt ervoor dat we sneller resultaat boeken bij de bewindvoering in Rotterdam. Daarbij wordt geen werk uitbesteed aan een kredietbank. Circa 85% van de mensen die wij helpen boekt resultaat door een groot gedeelte van hun schulden kwijt te raken, of zelfs hun gehele schuldenlast.

“Circa 85% raakt met onze hulp zijn of haar schuldenlast geheel of gedeeltelijk kwijt”

Wat houdt bewindvoering in Rotterdam in?

Met bewindvoering in Rotterdam wordt beoogd dat vaste lasten en betalingen tijdig worden gedaan. Tevens kan gewerkt worden aan het oplossen van schulden. Er bestaan twee vormen van bewindvoering. Bij beschermingsbewind worden alle financiën van een persoon geregeld door een beschermingsbewindvoerder. Het betalen van de vaste lasten valt daar ook onder.

Het oplossen van een schuldenprobleem

Deze vorm van bewindvoering in Rotterdam is geschikt voor mensen die hun eigen financiën niet meer zelf kunnen regelen. Bijvoorbeeld omdat ze daar geestelijk niet toe in staat zijn. Door middel van WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) wordt dan gewerkt aan het oplossen van een schuldenprobleem. Bij mensen die wel in staat zijn hun vaste lasten te betalen. Maar steeds niet van hun schulden af komen.

Bewindvoering aanvragen in Rotterdam

Bewindvoering gaat u aan op vrijwillige basis. Mocht u bewindvoering willen aanvragen, moet u een verzoekschrift indienen bij de rechtbank sector kanton. Wij helpen u graag met de bijbehorende formulierenlast. De rechter plaatst u onder bewind. Ook uw partner of familielid kan namens u bewindvoering aanvragen in Rotterdam.

“Bewindvoering gaat u aan op vrijwillige basis”

Budgetbeheer is iets anders dan bewindvoering

Budgetbeheer is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om een financiële huishouding te voeren. Het is niet hetzelfde als bewindvoering. Uw inkomsten komen op een soort beheerrekening terecht en wij betalen via deze beheerrekening uw vaste lasten. Van ons ontvangt u op een zogenaamde leefgeldrekening een afgesproken bedrag aan leefgeld.

Ondersteuning op financieel gebied

Fimar VOF is een bedrijf dat zich specialiseert in ondersteuning op financieel gebied bij mensen die daar zelf niet meer uitkomen. Wij zijn actief in de regio’s van Roosendaal en Rotterdam en verlenen diverse diensten. Naast bewindvoering in Rotterdam kunt u ons ook inschakelen voor budgetcoaching en schuldhulpverlening.

Uw eigen bewindvoerder

Onze experts hebben veel ervaring met sociaal juridische dienstverlening en op het gebied van financiën. Als u Fimar inschakelt voor bewindvoering in Rotterdam krijgt u een eigen bewindvoerder toegewezen. Door middel van een persoonlijke benadering en de speciale Onview software kan zo gewerkt worden aan een oplossing voor uw financiële problemen.

“Uw eigen bewindvoerder helpt u uw schulden af te lossen”

Samen voorkomen we nieuwe financiële problemen

We werken niet alleen aan uw huidige problemen. Maar helpen u ook nieuwe problemen te voorkomen in de toekomst. Daarbij gaan we altijd transparant te werk en kunt u inzicht verkrijgen in de werkzaamheden die we verrichten.

Neem gerust eens contact met ons op!

Wilt u meer weten over bewindvoering in Rotterdam of omgeving? Neem dan eens contact met ons op om meer informatie aan te vragen. Wij zijn te bereiken door middel van het contactformulier op onze website, of per telefoon. U kunt ons bellen op 010-8200229 (Rotterdam) of 0165-820114 (Roosendaal).

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button