Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering voor ouderen voorkomt geldmisbruik

Bewindvoering voor ouderen is een mogelijkheid als senioren niet in staat zijn om zelf financiële beslissingen te nemen. Dat wordt ook wel wilsonbekwaamheid genoemd. Een bewindvoerder van Fimar beschermt de geldrekeningen en houdt alle geldzaken in de gaten. Zo kan er geen financieel misbruik worden gemaakt van ouderen.

Contact opnemen

Professionele bewindvoering voor ouderen

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Een vast contactpersoon
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

Heeft u of uw vader of moeder een bewindvoerder nodig? Neem voor meer informatie of om bewindvoering aan te vragen vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel naar 0165 820 992.

Wat houdt bewindvoering in?

Bewindvoering voor ouderen heeft voornamelijk te maken met bescherming. Want de bewindvoerder heeft het beheer over bepaalde goederen en/of geld. Bij goederen kunt u denken aan een huis of een auto.

Als u of uw dierbare in een opwelling besluit om het ouderlijk huis te verkopen of om een groot geldbedrag uit te geven, grijpt de bewindvoerder in. Wanneer die beslissing toch onverhoopt genomen blijkt te zijn, verklaart de bewindvoerder die als niet rechtsgeldig. Vervolgens wordt de beslissing teruggedraaid.

“Bewindvoering bij ouderen door een vaste en betrouwbare bewindvoerder van Fimar”

Bewindvoering bij dementie

Wanneer een mens ouder wordt, ontstaan er soms bepaalde stoornissen of ziektebeelden die invloed hebben op het beoordelingsvermogen. Dementie is daar een voorbeeld van. De ziekte zorgt er helaas voor dat de mens soms de grip op de realiteit kwijtraakt. Moeilijke financiële beslissingen nemen is daardoor lastig. Daarom is er in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) vastgelegd dat er een wettelijke vertegenwoordiger kan/moet worden aangesteld: bewindvoering bij dementie.

Contact opnemen

Bewindvoering aanvragen voor ouders

Als een van uw ouders niet meer zelf financiële beslissingen kan nemen, is bewindvoering aanvragen een goede oplossing. Een verzoek tot onderbewindstelling wordt ingediend bij de kantonrechter.

Onze werkwijze bij bewindvoering voor ouderen

Allereerst neemt u contact met ons op. Tijdens een telefoongesprek beoordelen wij hoe Fimar u kunt helpen. Indien uit het gesprek blijkt dat wij u van dienst kunnen zijn, nodigen wij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kennen geen wachttijden, dus u bent direct welkom. Na dit gesprek meldt u zich desgewenst aan voor een van onze diensten.

Vraag Bewindvoering aan

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. Wij zijn te bereiken via onze e-mail info@budgetbeheerroosendaal.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button