Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Budgetbeheer is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om een financiële huishouding te voeren. Indien er sprake is van problematische schulden, dan schrijven wij alvast de schuldeisers aan en laten de schuldeisers weten dat bewindvoering aangevraagd is. Fimar Bewindvoering kan dan gemakkelijk aanvangen met het bewind, zodat uw schulden snel opgelost kunnen worden.

Budgetbeheer Roosendaal kan u helpen indien u in Rotterdam e.o., West Brabant of Zeeland woont. Ook als u binnenkort naar één van deze regio's gaat verhuizen is het mogelijk u van dienst te zijn.

Het NIBUD geeft veel tips om verstandige financiële keuzes te maken. Kijkt u gerust eens op de volgende site: https://persoonlijkbudgetadvies.nibud.nl/#/panel/0

Het probleem

Indien u moeite heeft met het betalen van uw vaste lasten, maar niet onder bewind gesteld wil worden dan is misschien budgetbeheer wat voor u. Uw inkomsten komen op een soort beheerrekening en uw vaste lasten worden voor u betaald. Alle post komt dus naar ons toe en is in ons beheer. Verder ontvangt u wekelijks of maandelijks een afgesproken bedrag aan leefgeld, zodat u zelf uw boodschappen kunt doen. Dit gebeurt op een zogenaamde leefgeldrekening.

In tegenstelling tot bewindvoering bent u gewoon handelingsbevoegd. U kunt dus gewoon zelf telefoonabonnementen, verzekeringen etcetera afsluiten. Uiteraard is het veel handiger als wij dit voor u doen. Dit neemt u veel werk uit handen en tevens kunnen wij op zoek naar goedkopere maatschappijen, waardoor u goedkoper uit kunt zijn. Uiteraard verloopt alles in overleg met u.

De oplossing

Allereerst volg een intakegesprek. Alle inkomsten, vaste lasten, dagelijkse uitgaven en reserveringen worden in een budgetplan samengevoegd. Ook wordt gekeken of u mogelijk kan besparen en worden tips gegeven om eventueel nog enkele belangrijke verzekeringen (AVP- en uitvaartverzekering) af te sluiten. Indien u dubbel verzekerd zou zijn dan is het uiteraard handig om een verzekering juist op te zeggen. Tevens worden de benodigde gegevens voor aanvang van het bewind ingevuld.

Na het intakegesprek ontvangt u een code om in te kunnen loggen op uw persoonlijke website.   (https://mijn.onview.nl/) Hier vindt u alle uitgaven en inkomsten terug. Zo kunt u goed meekijken wat er betaald word, zodat u het misschien in een later stadium zelf weer kan overnemen. Indien u schulden heeft kunt u precies zien wat afbetaald is en wat eventueel nog open staat. In het geval u ook onder bewind zal komen te staan verwijzen we u naar: (https://www.fimar.nl/bewindvoering-aanvragen/)

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button