Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

In samenwerking met Fimar Bewindvoering

Budgetbeheer Roosendaal

Budgetbeheer Roosendaal

Voor of na uw traject bewindvoering

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Budgetbeheer voordat u onder bewindgesteld bent

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Budgetbeheer, na afloop van bewindvoering

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Werkwijze

Werkwijze

Via Contact of Aanmelden kunt u contact met ons telefonisch opnemen of ons laten terugbellen. Tijdens het telefoongesprek zal een medewerker van Budgetbeheer Roosendaal u aangeven hoe we u het beste van dienst kunnen zijn,

Indien uit het initiële gesprek blijkt dat Budgetbeheer Roosendaal u van dienst kan zijn, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat Budgetbeheer Roosendaal geen wachttijden heeft kunt u direct of binnen twee werkdagen terecht bij één van onze kantoren voor een gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we ons persoonlijk voor, wordt de werkwijze van Budgetbeheer Roosendaal uitgelegd en kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Uiteraard is het ook mogelijk een gesprek bij u thuis in te plannen.

Persoonlijk contact

Eigen portal

U krijgt bij ons een inlogcode waarmee u kan inloggen op onze website. U heeft op die manier inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten en de betalingen die gedaan worden.

Persoonlijke hulp

Begeleiding en nazorg

Begeleiding en nazorg vinden wij erg belangrijk. Derhalve biedt Budgetbeheer Roosendaal u het traject Budgetbeheer aan, zodat u na het bewind er niet direct alleen voor staat.

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap
Call Now Button